CEO

Marin Mamuza
Menager
Marin Mamuza direktor je Continental Adventure Livno Datum rođenja: 15.09.1992. godine. Marin Mamuza je mladi poduzetnik iz Livna i fotograf po profesiji koji se u veoma kratkom roku nametnuo kao ključna figura u razvoju turizma na području grada Livna i okolice. Uspješno provodi turističke ture i aranžmane u okviru Continental Andventure agencije i primjer je rada receptivne turističke agencije u Bosni i Hercegovini. Do sada je realizirao brojne projekte koji su vezan za promociju i menadžment destinacije čime je postavio Livno na turističku kartu Bosne i Hercegovine. Trenutno realizira projekt izgradnje glamping resorta koja je najveća investicija u ruralni turizma u Bosni i Hercegovini.
Ivan Jezeraškić
Menager
Rođeni Vitežanin Ivan Jezeraškić sa njemačkom adresom uspješni je menager njemačke tvrtke koja se bavi proizvodnjom i distribucijom pametnih ploća. Ivan je za naš portal potvrdio dolazak na Centralna Business Forum, gdje će na panelu vezanom za obrazovanje imati predavanje  „Digitalizacija na području obrazovanja i poslovne komunikacije“. Životni put Ivana Jezeraškića Životni put je Ivana Jezeraškića vodio od rodnoga Viteza, preko Splita, sve do Njemačke, u kojoj se skrasio. Svaki početak zahtijeva puno strpljenja, učenja i rada, pa i njegov. Promijenio je više poslova i prije tri godine se pridružio korporaciji Degen GmbH co. KG kao monter školskih ploča. Već na početku sam primijetio visoku razinu digitalizacije obrazovanja u Njemačkoj i važnost koju tvrtke pridaju unapređenju korisničkog iskustva i produktivnosti. Počeo sam kao monter, ali sam brzo napredovao i postao voditelj tima. Svjestan da je to i dalje ispod mojih potencijala, istraživao sam tržište i razvio plan za osvajanje jugoistočnog europskog tržišta,“ kaže Ivan. Svoju viziju podijelio je s vlasnicima tvrtke i dobio podršku za realizaciju  plana. Vodeći se načelom „misli lokalno, djeluj globalno“, odlučuje ideju digitalizacije usmjeriti ka BiH.
Goran Račić
Ekonomista
Goran Račić, Predsjednik Privredne komore Republike Srpske rođen 14.11.1970. u Srpcu, gdje je završio srednju školu matematike, fizike i informatike škola, smjer programer. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, smjer poslovna ekonomija, u Banjoj Luci.
Miroslav Varga
Google certified trainer
Miroslav Varga stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining (rudarenje podataka). Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i apsolvirao je dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija o temama vezanim uz online marketinga.