Speaker

Mišo Mlakić
diplomirani inženjer računarstva (
Mišo Mlakić je diplomirani inženjer računarstva (FER, Zagreb) koji je svoj profesionalni poziv našao u digitalnom marketingu. Specijalizirao se na oglašavanje na društvenim mrežama kroz vođenje i upravljanje kampanjama za klijente, edukacijama i radionicama. Radio je s mnogim kompanijama i influenserima iz regije. U online svijetu ga prepoznaju kako Digitalnog Spartanaca, bred koji je pokrenuo 2018.
Nikica Pažin
Magistar ekonomije
Nikica Pažin, magistar ekonomije iz Opatije, zaposlen u Uredu Hrvatske gospodarske komore u Veleposlanstvu RH u Sarajevu sa diplomatskim zvanjem ministar savjetnik od 2018 godine. Ujedno i Predsjednik Hrvatskog poslovnog kluba (HPK) u BiH koji je osnovan na inicijativu Hrvatske gospodarske komore (HGK) i uz podršku Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH.
Prof. dr. Nevzudin Buzađija
Profesor dr.
Profesor dr. Nevzudin Buzađija rođen je 1970. godine u Travniku. Doktorirao na fakultetu informacijskih tehnologija i stekao zvanje doktor informacijskih nauka.  U svojoj karijeri bavio se isključivo iz oblasti informatike. Obnašao je funkciju direktora Srednje škole osam godina, a u isto vrijeme u kontinuitetu radi sa brojnim fakultetima. Trenutno je zaposlen na Politehničkom fakultetu u Zenici i šef je odsjeka za Softversko inžinjerstvo. Iza sebe ima brojne projekte, naučne i stručne radove, član je radne grupe za poglavlje 10 - Informacijsko društvo i mediji u okviru integrisanja BIH u EU. 
Dražen Čović
Predsjednik uprave Fina.hr
Dražen Čović rođen je 2. ožujka 1968. godine u Vukovaru. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, gdje je završio i poslijediplomski znanstveni studij Upravljanje poduzećem – management. Svoju karijeru u Financijskoj agenciji započinje u Podružnici Vukovar 1993. godine te 1998. godine postaje direktor Podružnice Vukovar. 2005. godine postaje direktor Sektora prodaje, a od 2010. godine, na poziciji direktora Sektora usluga za javni sektor upravljanja razvojem novih i unapređenjem postojećih usluga i servisa za javni sektor. U tom razdoblju, u suradnji s resornim ministarstvima, radi na uspostavi i pokretanju Sustava za prisilnu naplatu osnova za plaćanje, Središnjeg registra zaposlenika u javnom sektoru te Sustava za kontrolu potrošnje plavog dizela. Od ostalih profesionalnih aktivnosti obnašao je dužnosti člana Nadzornog odbora Luke Vukovar, direktora Vukovarske gospodarske zone, člana Nadzornog odbora društva Biro Data Servis d.o.o., predsjednika Udruge računovodstvenih i financijskih djelatnika Vukovar te dopredsjednika Upravnog vijeća Opće bolnice Vukovar. Predsjednik je Nadzornog odbora društva Fina gotovinski servisi d.o.o. Predsjednikom Uprave Financijske agencije imenovan je odlukom Nadzornog odbora Financijske agencije, dana 4. listopada 2016. godine.
Dr.sc. Vjekoslav Vuković
dr.sc.
Dr.sc. Vjekoslav Vuković - dopredsjednik Vanjskotrgovinske komore BIH Dr.sc. Vjekoslav Vuković  rođen je 10.01.1973. godine. Od 2018.godine obnaša funkciju predsjednik/dopredsjednik Vanjskotrgovinske komore BIH.  Diplomirao kriminalistiku na Sveučilištu u Zagrebu, magistrirao na pravnom fakultetu u Rijeci, a titulu doktora znanosti iz oblasti kaznenog prava  stekao je na Pravnom fakultetu u Kiseljaku. Objavio je nekoliko knjiga i znanstvenih radova iz oblasti kriminalistike i prava, te je aktivni član brojnih domaćih i međunarodnih organizacija.  Dobitnik je zahvale za doprinos razvoju sveukupne sigurnosti, posebno u dijelu suzbijanja terorizma, Washington DC, 30.3.2016, Direktor za multilateralne poslove, Ured za borbu protiv terorizma ,Washington DC, Dr. Raffi Gregorian Zahvala za razvoj antikorupcijskih instrumenata sukladno GRECO preporukama, glavni tajnik, GRECO, Wolfgang RAU,1.4.2016
Snježana Köpruner
Menager
Snježana Kopruner je direktorica i većinska vlasnica firme GS-TMT Travnik koja je rijedak primjer uspješne privatizacije u Bosni i Hercegovini. Nastavljajući višestoljetnu tradiciju metaloprerade u srednjoj Bosni, GS-TMT primjenjuje visoke standarde u proizvodnji mašinskih dijelova, a ujedno ima za cilj biti energetski nezavisan. Snježana je magistrica mašinstva i brodogradnje. Članica je Upravnog odbora Udruženja poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženja njemačke privrede u Bosni i Hercegovini. Dobitnica je nekoliko uglednih nagrada, uključujući European Top Manager i Regional Business Partner. Kopruner aktivno se zalaže za izmjene postojećih zakona u cilju boljeg položaja radnika, te reorganizacije i reforme obrazovnog sistema. Njena kompanija GS-TMT iz Travnika je nakon električnih bicikala lansirala i Evo – prvo domaće električno dostavno vozilo. Podijeli
Prof.dr. Dragan Primorac
Liječnik i znanstvenik
Prof. dr. sc. Dragan Primorac, dr. med., hrvatski je liječnik i znanstvenik. Predsjednik je Odbora za međunarodne odnose Američke Akademije za forenzičke znanosti. Profesor je na američkim sveučilištima Penn State University i University of New Haven. Redoviti je profesor u trajnom zvanju na Medicinskim fakultetima Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci.