Ivona Misimović

Ivona je poslovni savjetnik sa 20 godišnjim iskustvom, stručnjak za promjene i certificirani executive coach. Prvih 15 godina svog poslovnog iskustva gradila je karijeru radeći u managementu Konzuma a kasnije i centralno Agrokora nakon čega je nastavila poslovni razvoj kao samostalna poduzetnica i konzultant. Radila je s organizacijama od 20 do 60.000 zaposlenih, tvrtkama iz više od 10 različitih industrija, specijalizirajući se za uspješno upravljanje promjenama i poslovni razvoj koje je u današnjem vremenu itekako potrebno svima. Njezino opsežno iskustvo pružilo joj je iskustvo iz prve ruke u mnogim kompleksnim poslovnim izazovima i duboko razumijevanje potreba lidera i organizacija diljem blakanske regije.

Ivona je ujedno i certificirani executive coach, član Međunarodne coaching federacije i član međunarodne grupe business executive trenera. Koristeći u svom radu i metode koje koriste neki od najuspješnijih business coacheva diljem svijeta, pomaže liderima i ljudima na izvršnim pozicijama da poboljšaju svoje vještine vođenja, performanse, izgrade jake timove, ostvare svoje ciljeve i poboljšaju svoje rezultate. Najznačajnije promjene kreću upravo od čelnih ljudi svake organizacije i tima.

Zbog svojih razvijenih komunikacijskih vještina uz strateško razumijevanje business ciljeva, Ivona će pomoći da nakon jasnog razumijevanja ŠTO želite ili trebate napraviti, dobijete  smjernice i podršku KAKO da to ostvarite.

Bez promjene nema napretka, a promjena počinje od vas.

CBF učesnik